Legotillverkning Formsprutning

Formsprutning med snabba leveranser

Sedan många år är Plastsystem en pålitlig partner till många välkända varumärken i Sverige och världen. Vi hjälper till hela vägen från koncept till färdig produkt. Vår produktion är rationellt utformad produktion i moderna 1- och 2-komponentmaskiner med hög automatiseringsgrad. Det gör att vi kan erbjuda rätt kvalitet med korta leveranstider.

Vår maskinpark

Med våra 38 maskiner med en låskraft på mellan 20 och 500 ton gör att vi kan ta hand om hela behovet av plastdetaljer på ditt företag. Vi producerar detaljer från delar av grammet upp till ca 2.0 kg. Med vår renrumsmiljö erbjuder vi produktion som motsvarar ISO klass 8.

Material

Plastsystem bearbetar samtliga förekommande termoplaster som exempelvis, ABS, PA, PE, PBT, PC, PC/ABS POM, PPS, PSU, TPX. Många material som bearbetas är fyllda med glas, kolfiber, talk eller krita.

Mikroformsprutning

I våra minsta maskiner tillverkar vi detaljer som väger delar av gram. Detta ställer stora krav på verktyg, kontroll och mätutrustning.

Standardsortiment

Plastsystem AB har ett stort sortiment av emballage för kliniskt avfall. Standardsortimentet stäcker sig från 0,6 liter upp till 60 liter.

Återvunnet material

Plastsystem har tillsammans med våra kunder genomfört flera projekt för att byta material från nyvara till återvunnet. Allt för att minska klimatavtryck. 

CO2

Genom vårt miljöarbete har vi sänkt koldioxidavtrycken för många av våra kunder. 

Standardprodukter Kontakta oss